Hvem fortjener Alle Børn Cykler Prisen 2023?

Kender du en cykelglad lærer, der fortjener et skulderklap, fordi læreren forstår at bære cykelglæden videre til sine elever?

Cyklistforbundet inviterer hvert år skoler, kolleger og forældre til at nominere lærere til Alle Børn Cykler Prisen, som uddeles af Cyklistforbundet og Alle Børn Cykler Alliancen for at hylde de mange lærere, der får deres elever op på cyklen.

Prisen går til en lærer, der bakker stærkt op om, at eleverne skal cykle. Det kan fx være ved kontinuerligt at opfordre sin elever til at cykle til skole og i fritiden, være en rollemodel og selv cykle meget, bruge cyklen meget aktivt i undervisningen, have hjulpet bestemte elever i gang med at cykle, have skubbet til sine kolleger, så de er kommet i gang med at bruge cyklen mere på skolen etc.

Vindere af Alle Børn Cykler Prisen

12. oktober 2022

Danmarks nye lærerpris går til folkeskolelærer i Frederikssund

Sarah Phillips Hansen på Trekløverskolen i Frederikssund samarbejder med pensionister for at få flere børn til at cykle. Det var med til at gøre hende til den første modtager af Cyklistforbundets og Alle Børn Cykler Alliancens nye pris Alle Børn Cykler Prisen.

Læs mere

17. november 2023

Alle Børn Cykler Prisen 2023 går til specialklasselærer i Stenløse

Lonni Pia Tyrrell fra specialdelingen på Lærkeskolen i Stenløse giver gennem brug af cyklen selvtillid, frihed og højere selvværd til en gruppe børn, der ikke altid har det let. Det gjorde hende til modtager af Alle Børn Cykler Prisen, der uddeles af Cyklistforbundet, Novo Nordisk Danmark og Alle Børn Cykler Alliancen.

Læs mere

Mere om Alle Børn Cykler Alliancen

Aktuelt

12. august 2022

Børns cykelvaner afhænger af forældres uddannelse og løn

Ny undersøgelse fra Cyklistforbundet og Alle Børn Cykler Alliancen bekræfter tilbagegangen i børns cykling og viser, at forældrenes uddannelse, indkomst og adfærd har stor betydning. Også i forhold til børns cykling er der dermed ulighed i sundhed.

Læs mere

Om

Om Alle Børn Cykler Alliancen

Børn cykler, når voksne skaber mulighederne. Cyklistforbundet har sammen med Jyske Bank og Novo Nordisk taget initiativ til alliancen, der vil gøre cyklen til en naturlig del af en barndom for alle i Danmark.

Læs mere om alliancen

Forældrehjørnet

Forældrehjørnet

Hvordan giver du som forælder cykelglæden videre til dit barn – og hvad skal du være opmærksom på, når du vil hjælpe dit barn til at blive en glad og sikker børnecyklist?

Få inspiration i forældrehjørnet