Konkurrence: Vind et gavekort på 10.000 kr. til at forsøde familiens cykelliv

Hvem er Danmarks cykelfamilie #1?

Hvad betyder cyklen for jeres familie? Vi sætter fokus på den glæde og de gode oplevelser, som cyklen kan give - og inviterer børnefamilier landet over til at være med i en fotokonkurrence. Der er et gavekort på 10.000 kr. til cykler og cykeludstyr på højkant.

Det er ganske vist. Cyklen giver frihed og gode oplevelser. Men hvad betyder cyklen for jeres familie? Og er I rent faktisk Danmarks Cykelfamilie #1? Er cyklen jeres faste følgesvend på vej til arbejde, skole osv.? Er den med jer i skoven hver weekend? Eller er jeres bedste ferieminde, dengang hele familien turede rundt med fuld oppakning, og mors cykel punkterede midt i en strid regnbyge, og far tryllede varm kakao frem af rygsækken, da I søgte ly under et kæmpe træ, der heldigvis stod lige der i vejkanten?

Uanset hvad, så glæder vi os til at høre, hvordan cyklen gør en forskel for jer og en masse andre cyklende familier rundt omkring i Danmark.

Det kan I vinde

At være Danmarks sejeste cykelfamilie slider jo på familiens jernheste. Derfor præmierer vi vinderfamilien med et gavekort på 10.000 kr., som fx kan konverteres til et par nye cykler, en cykelanhænger eller efterløber, lygter, eller hvad vinderfamilien ellers kan bruge til at gøre cykellivet endnu bedre.

Sådan gør I

  • Find et par super gode billeder af jeres familie på cykeltur og fortæl, hvordan cyklen gør en positiv forskel for jeres familie i hverdagen og/eller i fritiden, og hvorfor lige jeres familie er Danmarks Cykelfamilie #1

  • Send senest den 10. oktober billeder og den lille fortælling til konkurrence@cyklistforbundet.dk

  • Skriv 'Danmarks Cykelfamilie #1' i emnefeltet.

Vinderen får direkte besked og annonceres på Cyklistforbundets Facebook-side den 15. oktober. Ved deltagelse accepterer du, at billeder og beskrivelse kan bruges i sammenhænge, hvor Alle Børn Cykler Alliancen omtales.

Forældrehjørnet

Forældrehjørnet

Hvordan giver du som forældre cykelglæden videre til dit barn – og hvad skal du være opmærksom på, når du vil hjælpe dit barn til at blive en glad og sikker børnecyklist?

Få inspiration i forældrehjørnet

Børnecykling i tal

Børnecykling i tal

Alt for mange danske børn lever et liv som bagsædebørn, selv om der er store mange positive gevinster at hente, når børn cykler - både for det enkelte barn og for samfundet som helhed.

Se børnecykling i tal

Alle Børn Cykler Alliancen

Vi har som land brug for, at børn får cyklen ind i deres liv fra tidlig alder. Alle Børn Cykler Alliancen vil vende udviklingen med stadig færre børnecyklister. Nye faldende tal for børns cykling viser alvoren bag initiativet.

Læs mere