NY LÆRERPRIS: Hvem fortjener Alle Børn Cykler Prisen?

Kender du en cykelglad lærer, der fortjener et skulderklap og en lækker elcykel, fordi læreren forstår at bære cykelglæden videre til sine elever? Vi inviterer dig til at nominere læreren til den nye pris, hvor Cyklistforbundet sammen med Alle Børn Cykler Alliancen hylder de mange lærere, der får elever op på cyklen.

Prisen går til en lærer, der bakker stærkt op om, at eleverne skal cykle. Det kan fx være ved kontinuerligt at opfordre sin elever til at cykle til skole og i fritiden, være en rollemodel og selv cykle meget, bruge cyklen meget aktivt i undervisningen, have hjulpet bestemte elever i gang med at cykle, have skubbet til sine kolleger, så de er kommet i gang med at bruge cyklen mere på skolen etc.

Kender du en cykelglad lærer på din egen skole eller i dit netværk, der fortjener et skulderklap? Så nominer din kandidat senest 23. september.

Både skolens ledelse, kolleger, forældre og elever kan nominere kandidater til prisen.

Præmien: En top lækker elcykel

Ud over æren bliver modtageren af Alle Børn Cykler Prisen 2022 også den heldige vinder af en toplækker elcykel.

Vinderen kåres af en jury bestående af partnere i Alle Børn Cykler Alliancen og offentliggøres den 12. oktober 2022.

*Konkurrencebetingelser

Cyklistforbundet forbeholder sig retten til at inddrage nomineringer i forbindelse med omtale af konkurrencen og Alle Børn Cykler Prisen på Cyklistforbundets og Alle Børn Cykler Alliancens partneres forskellige platforme.

Mere om Alle Børn Cykler Alliancen

Aktuelt

12. august 2022

Børns cykelvaner afhænger af forældres uddannelse og løn

Ny undersøgelse fra Cyklistforbundet og Alle Børn Cykler Alliancen bekræfter tilbagegangen i børns cykling og viser, at forældrenes uddannelse, indkomst og adfærd har stor betydning. Også i forhold til børns cykling er der dermed ulighed i sundhed.

Læs mere

Om

Om Alle Børn Cykler Alliancen

Børn cykler, når voksne skaber mulighederne. Cyklistforbundet har sammen med Jyske Bank og Novo Nordisk taget initiativ til alliancen, der vil gøre cyklen til en naturlig del af en barndom for alle i Danmark.

Læs mere om alliancen

Forældrehjørnet

Forældrehjørnet

Hvordan giver du som forælder cykelglæden videre til dit barn – og hvad skal du være opmærksom på, når du vil hjælpe dit barn til at blive en glad og sikker børnecyklist?

Få inspiration i forældrehjørnet